Førjulsrabatt på sesongkort!

IMG_1328

Fra nissens besøk under åpning av barneområdet 26.desember 2012!

 

Ljosland er i dag kledd i hvitt og julestemninga er over oss! I den forbindelse tilbyr vi nå førjulsrabatt på 10% på sesongkort! Dette gjelder både sesongkort som kun kan brukes på Ljosland og sesongkort for SkiÅseral. Kjøper du Ski Åseral sesongkort betyr det at kortet kan brukes både på Bortelid og Eikerapen også.

Hvilke kort gjelder for barneområdet?

I barneområdet gjelder også vanlige sesongkort, men alle barn tom.6 år renner gratis i hovedtrekk (forutsatt bruk av hjelm). Dermed må alle tom. seks år som også ønsker å benytte skibåndet ha eget kort her. Er barnet over sju år og har sesongkort for hovedtrekk gjelder det også i barneområdet. Er barnet over sju år og ønsker å benytte skibåndet må altså vedkommende ha kort for dette hvis han/hun ikke har kort i hovedtrekk.

Her er en oversikt over førjulsprisene:

VOKSEN (fom.16 år) UNGDOM (10-15 år) BARN (7-9 år)
Sesongkort Ljosland: 3150,- 2610,- 2160,-
Sesongkort Ski Åseral: 3420,- 2790,- 2340,-
Sesongkort Barneområdet:

585,- uansett alder.

Prisene inkluderer ikke keycard. Keycard fra i fjor kan benyttes eller nytt kan kjøpes for 60,-.

Når kan man kjøpe kort med førjulsrabatt?

Vi ønsker at så mange som mulig skal komme innom oss for å hente kort og betale i “billettbua”. Dette er først og fremst fordi vi må ha bilder på alle sesongkortene, så det er fint om alle som skal ha kort kan bli med når de skal kjøpes. Dersom man kjøper tre sesongkort eller flere i samme husstand (ikke samme hytte) får man også 100,- pr.kort i familierabatt. Vi kommer derfor til å ha åpent for billettsalg lørdag 7.des fra kl.10-12 og søndag 22.des fra kl.10-12. Dersom du ikke har anledning til å komme innom på noen av disse tidspunktene kan du sende en mail til skisenter@ljoslandinfo.no for å avtale et annet tidspunkt for kortkjøp! Vi er rimelig fleksible og kan stort sett stille på kort varsel!

Hvilke kort gjelder rabatten?

Førjulsrabatten gjelder kun sesongkort. Dersom du ønsker gavekort på andre kort til jul er også dette fullt mulig. Send en mail til skisenter@ljoslandinfo.no om du ønsker å bestille gavekort.

Når åpner skisenteret for sesongen?

Vi planlegger sesongstart 2.juledag kl.11. Dersom trekk og bakker er klare og forholde gode kan det godt være at vi velger å åpne når juleferien starter. Dette vet vi selvsagt ikke enda, men vil holde dere informert om dette på nettsider og vår facebookside. Komplett prisliste for sesongen 13/14 finner du her.

Vi på skisenteret ønsker alle en riktig god førjulstid når den tid kommer!

 

Please follow and like us: