Skoræ 12.04

20.04.18 Kl.08:45

En nydelig fredag er så smått i gang med soooool og svaaaak vind! Gradestokken er allerede hoppa opp på to-sifra pluss så her er det like før vi tar frem shortsen 😉 Kjør forsiktig oppover om du skal til fjells! Ha en strålende dag og riktig god helg alle sammen!

SKISENTERET TAKKER FOR EN SUPER SESONG: På skisenteret takker vi nå for en strålende flott sesong på alle måter! Nå meldes det om godt med plussgrader fremover og etter helgas besøk å dømme kan det se ut til at de aller fleste er forsynte av snø og alpine sprell. Sånn som det ofte er etter påske. Løyper kjøres også kommende helg, men mengden avhenger av farten på snøsmeltinga fremover. Tusen takk til dere som kommer tilbake år etter år og alle dere som er nye på Ljosland! Ekstra gøy med mange nye hyggelige fjes sammen med de gode gamle! Nå starter vi snart planleggingen av neste sesong og vi tar gjerne imot tilbakemeldinger rundt både bakker og løyper på mail til skisenter@ljoslandinfo.no. Deres tilbakemeldinger er gull verdt for at vi skal bli enda bedre!

KABEL-TV: Arbeidet er ferdig, og om du opplever problemer må du kjøre ett nytt kanalsøk. Hjelp til dette finner du ved å trykke HER.

TURFORHOLD : Det er ca 70 cm snø i høyden, men enkelte steder er det mye mer og andre steder er det mindre. Det begynner å bli veldig bløtt enkelte steder. Snøsmeltinga er i full gang, så se opp for plutselig åpne bekkefar og gå ikke over islagte vann. KJØREFORHOLD : Bare veier, så på Ljosland er sommerdekkene på. Kjør forsiktig!

Invitasjon Til Informasjonsmøte Fra Løypeutvalget

Invitasjon til informasjonsmøte fra løypeutvalget

Løypeutvalget inviterer til informasjonsmøte vedrørende skiløyper/løypeplaner i varmestua på skisenteret fredag 06.10 klokken 20:00. Løypeutvalget…

Les mer
Ljoslandsdugnad 7. Oktober

Ljoslandsdugnad 7. oktober

Vi inviterer til den årlige dugnaden på Ljosland 7.oktober. Det vil bli behov for alle…

Les mer

Oppdatert status fra Grønlitjønnløypen

Som mange sikkert har fått med seg skjer det saker og ting rundt Grønlitjønn. Det…

Les mer

Følg og lik oss gjerne. Klikk på symbolene øverst til venstre i toppmenyen for å komme til Facebook eller Instagram 🙂