Skiløypene/Stiene blir stadig forbedret – men lite kommer av seg selv. Oppgraderingene skyldes i stor grad en gjeng entusiaster som legger mye fritid i arbeidet for å gi folket på Ljosland stadig flere gode opplevelser. Mer om deres arbeid kan du lese ved å klikke her >>

Skisesongen er snart i gang!!

Nå er det ikke lenge igjen før vi på nytt kan begynne å kjøre løyper. Noe snø har vi fått, men det må enda litt til før vi kan kjøre løypene. Det er bare å glede seg!!

Siste nytt fra tråkkerne

18.11.2017

Status på løypefronten er som følger:

Skispor er kjørt fra Farevatn til Dagsturhytta, rundt Grønlitjønn og til gangbro Farevatn. Det er slåddet i full bredde i tilleg. Det er og kjørt med slådd opp til Farevassknuten og Ørnefjell løypa. Ny runde blir tatt i morgen.

Loypemaskin__01
Vi minner om at oppkjørte løyper er til skigåing. Tur til fots, med scooter eller andre framkomstmidler som ødelegger sporet bes lagt utenfor løypetraseen. Hundeeiere bes fjerne “visittkort” fra løypene. For “uorganiserte” brukere som ønsker å gi et bidrag til løypekjøringen, kan dette betales inn til  Ljosland Skisenter sin konto: 2801.47.44241 og merk innbetalingen: Frivillig bidrag til løypekjøring sesongen 16/17

Se også Agder Energi sitt kart over uttrygg is . Ljosland Skisenter har inngått avtale med Ljosland Vest Hyttevel om løypekjøring fra 2016. Alle henvendelser vedrørende løyper skal gå til 91133580 eller skisenter@ljoslandinfo.no.

Grafisk kart over skiløypene

Løypekart_nettside