Skiløypene/Stiene blir stadig forbedret – men lite kommer av seg selv. Oppgraderingene skyldes i stor grad en gjeng entusiaster som legger mye fritid i arbeidet for å gi folket på Ljosland stadig flere gode opplevelser. Mer om deres arbeid kan du lese ved å klikke her >>

Skisesongen er i gang!!

Nå er det ski som er gjeldende om du skal på tur på Ljosland. Nytt i år er at løypen som kjøres “i garden”, Oddan, Kløystøl, og på austheia blir lagt inn på skisporet.no kartet.

Siste nytt fra tråkkerne

21.01.2018 09:15

Løypekjører var tidlig “på an” i dag for å prøve å komme seg rundt Skoræ via Skorstean i dag. Altså motsatt vei av det vi vanligvis kjører da det nå er lettere å komme seg frem denne veien. Han melder nå om stopp ved Søtevatn, men scooter med deler er på vei og han regner med å snart være på gang igjen. Følg med på kartet. Han står forøvrig lenger inne enn det kartet viser da det der er et område uten dekning, så når han kommer til dekning igjen vil dette bli oppdatert. Han håper å være kjapt på gang igjen for å kjøre resten. Følg med på kartet:)

Loypemaskin__01
Vi minner om at oppkjørte løyper er til skigåing. Tur til fots, med scooter eller andre framkomstmidler som ødelegger sporet bes lagt utenfor løypetraseen. Hundeeiere bes fjerne “visittkort” fra løypene. For “uorganiserte” brukere som ønsker å gi et bidrag til løypekjøringen, kan dette betales inn til  Ljosland Skisenter sin konto: 2801.47.44241 eller  Vipps nummer #136842 og merk innbetalingen: Frivillig bidrag til løypekjøring sesongen 17/18

Se også Agder Energi sitt kart over uttrygg is . Ljosland Skisenter har inngått avtale med Ljosland Vest Hyttevel om løypekjøring fra 2016. Alle henvendelser vedrørende løyper skal gå til 91133580 eller skisenter@ljoslandinfo.no.

Grafisk kart over skiløypene

Løypekart_nettside