Skiløypene/Stiene blir stadig forbedret – men lite kommer av seg selv. Oppgraderingene skyldes i stor grad en gjeng entusiaster som legger mye fritid i arbeidet for å gi folket på Ljosland stadig flere gode opplevelser. Mer om deres arbeid kan du lese ved å klikke her >>

Klar for sommer!!

Løypekjøringen og muligheter for en skitur, er over for denne sesongen. Vi gleder oss allerede til neste sesong, og ønsker alle en avslappende og fin sommer!!

Siste nytt fra tråkkerne

Nå er det fine tider for å bruke fjellskoene til å få seg en tur på fjellet! Ta en titt på turløypene i området her: www.ljoslandinfo.no/aktivitet/turloyper . Eller finn din egen løype, valget er ditt vi ønsker deg uansett god tur!

Loypemaskin__01
Vi minner om at oppkjørte løyper er til skigåing. Tur til fots, med scooter eller andre framkomstmidler som ødelegger sporet bes lagt utenfor løypetraseen. Hundeeiere bes fjerne “visittkort” fra løypene. For “uorganiserte” brukere som ønsker å gi et bidrag til løypekjøringen, kan dette betales inn til  Ljosland Skisenter sin konto: 2801.47.44241 og merk innbetalingen: Frivillig bidrag til løypekjøring sesongen 16/17

Se også Agder Energi sitt kart over uttrygg is . Ljosland Skisenter har inngått avtale med Ljosland Vest Hyttevel om løypekjøring fra 2016. Alle henvendelser vedrørende løyper skal gå til 91133580 eller skisenter@ljoslandinfo.no.

Grafisk kart over skiløypene

Løypekart_nettside