fbpx skip to Main Content

Langrennsløyper i påska!

Hva får du hvis Kjell og Asle med flere tar med seg motorsag, spade og tråkkemaskin på heia? Sammenhengende tråkkemaskinkjørt løype til Lakkenstova og vel så det! 

Siden det ikke lenger er mulig å komme seg fra skisenteret og innover langs Farevatn med tråkkemaskinen ble det i dag besluttet å gjøre et forsøk på å flytte den på maskintralle og opp til parkeringsplassen i enden av Myrslåttvegen. Tom Stulien kom med lastebil og henger og frakta den trygt opp der. Deretter tilbragte Kjell, Asle, Tom og to av hans sønner dagen langs løypa for å gjøre en innsats for at skiglade påsketurister skal få løyper til påske! Målet for dagen var å komme seg til Lakkenstova, men Kjell durte videre og kom seg helt til Søtevatn. Se løypekart her! 
På skisenteret jobbes det også med å «lappe sammen» nederste bakke og vi håper å kunne ha denne i drift fra i morgen! Vi tar av oss hatten og retter en stor takk til de som har stått på i dag i bakker og løyper!!! Ønsker dere alle hjertelig velkomne til Ljosland for å nyte siste rest av årets skisesong!
 

 

Back To Top