fbpx
Her finner du informasjon om oppkjørte løyper, løypeplaner og arbeid som gjøres med løypene i sommerhalvåret. Les mer på Løypeutvalgets side! Lenger nede på siden finner du meldinger fra løypekjører samt GPS-oppdatert løypekart hvor du kan følge med på hvor tråkkemaskinen befinner seg til enhver tid.

Siste nytt fra løypemannskapet

14.jan.2022 Kl.15.00

Uka starta med snøvær og til og med en runde med tråkkemaskinen. Onsdag seig Gyda inn over oss og tok med seg en hel huag med snø. Så mye at vi igjen må meddele at det ikke kan kjøres løyper. Jan Ove klarer kanskje å kjøre noe ved Langevatn, men må se i morgen tidlig om det går. Som dere ser er det kommet inn ei ny rundløype på kartet fra Øvregardsbrua og rundt tjønna. Vi gleder oss til at det blir topp forhold igjen!

ISFORHOLD: Varierende isforhold etter mildvær. Husk at alle selv er ansvarlige for å sjekke is før man tar seg ut på den.

Se skredvarsel fra vårt område her.

GOD TUR ALLE SAMMEN!!!

INFORMASJON TIL LANGRENNSFOLKET:

Husk å holde god avstand til de du møter i løypa!

Spørsmål vedrørende løyper i Ljosland Vesthei rettes til skisenteret 911 33 580 / skisenter@ljoslandinfo.no. Spørsmål vedrørende løyper nede på Ljosland og langs Langevatn rettes til Jan Ove Flodquist på tlf.950 73 669.

Skal du på tur utenom løypene må du alltid sjekke skredvarsel. Se utdypende informasjon her: https://www.varsom.no/snoskredvarsling/varsel/Heiane/2019-12-21/

Skorstean 2.2.2019[10816]
SKISPOR: Vi minner om at oppkjørte løyper er til skigåing. Tur til fots, med scooter eller andre framkomstmidler som ødelegger sporet bes lagt utenfor løypetraseen. Hundeeiere bes fjerne «visittkort» fra løypene, men om du skal fjerne «visittkortet» med pose, så ta for all del denne med deg.

LØYPEBIDRAG: For «uorganiserte» brukere (dagsturister) som ønsker å gi et bidrag til løypekjøringen, kan dette betales inn til  Ljosland Skisenter sin konto: 2801.47.44241 eller  Vipps nummer #136842 og merk innbetalingen: Frivillig løypebidrag.

REGULERTE VANN: Se Agder Energi sitt kart over uttrygg is . Ljosland Skisenter har inngått avtale med Ljosland Vest Hyttevel om løypekjøring fra 2016. Alle henvendelser vedrørende løyper skal gå til 91133580 eller skisenter@ljoslandinfo.no.

Grafisk kart over skiløypene

Løypekart_nettside