fbpx
Her finner du informasjon om oppkjørte løyper, løypeplaner og arbeid som gjøres med løypene i sommerhalvåret. Les mer på Løypeutvalgets side! Lenger nede på siden finner du meldinger fra løypekjører samt GPS-oppdatert løypekart hvor du kan følge med på hvor tråkkemaskinen befinner seg til enhver tid.

Siste nytt fra løypemannskapet

Løyper er kjørt for siste gang denne sesongen, og vi er svært glade for at skiforholdene i påska ble så bra som de ble! Tusen takk for alle tilbakemeldinger gjennom sesongen! Er du dagsturist og gjerne vil gi et bidrag til løypekjøringen kan dette gjøres enkelt til Vipss-nr. 136842. Arbeidet med løypetrasèene fortsetter så fort snøen er vekk. Denne sesongen har vi virkelig sett at arbeidet som har blitt gjort med planering av løypetrasèer er helt nødvendig. I år skal det blant annet på plass en gapahuk ved Farstøyl. Dette håper vi kan bli et trivelig samlingssted på tur både sommer og vinter. I denne forbindelse vil det garantert bli behov for dugnadshender og når datoer er satt for dette vil det bli publisert her.

Takk for denne gang!

 

Skorstean 2.2.2019[10816]
SKISPOR: Vi minner om at oppkjørte løyper er til skigåing. Tur til fots, med scooter eller andre framkomstmidler som ødelegger sporet bes lagt utenfor løypetraseen. Hundeeiere bes fjerne “visittkort” fra løypene, men om du skal fjerne “visittkortet” med pose, så ta for all del denne med deg.

LØYPEBIDRAG: For “uorganiserte” brukere som ønsker å gi et bidrag til løypekjøringen, kan dette betales inn til  Ljosland Skisenter sin konto: 2801.47.44241 eller  Vipps nummer #136842 og merk innbetalingen: Frivillig bidrag til løypekjøring sesongen 18/19.

REGULERTE VANN: Se Agder Energi sitt kart over uttrygg is . Ljosland Skisenter har inngått avtale med Ljosland Vest Hyttevel om løypekjøring fra 2016. Alle henvendelser vedrørende løyper skal gå til 91133580 eller skisenter@ljoslandinfo.no.

Grafisk kart over skiløypene

Løypekart_nettside