fbpx skip to Main Content
Her finner du informasjon om oppkjørte løyper, løypeplaner og arbeid som gjøres med løypene i sommerhalvåret. Les mer på Løypeutvalgets side! Lenger nede på siden finner du meldinger fra løypekjører samt GPS-oppdatert løypekart hvor du kan følge med på hvor tråkkemaskinen befinner seg til enhver tid.

Siste nytt fra løypemannskapet

2.12 2022 Kl.08.00

Det kom endel snø forrige uke og forsvant endel med mildværet i helga. Så kom det litt nysnø igjen tirsdag og onsdag. Vi glatta i går med matte rundtforbi så det er absolutt mulig å få lufta skiene også denne helga. Det skal glattes mer i dag og vi vil kanskje prøve å sette spor med scooter. Litt for lite snø enda til at vi kommer oss greit opp med løypemaskin til Farevatn, men nå får vi et skikkelig bra grunnlag for resten av sesongen. Vi ber INSTENDIG om at folk til fots går andre steder enn akkurat der vi har kjørt med scooter. Vi prøver å holde skiløypetrasèene slettest mulig for de som går på ski. GOD TUR!

INFORMASJON TIL LANGRENNSFOLKET:

Spørsmål vedrørende løyper i Ljosland Vesthei rettes til skisenteret 911 33 580 / skisenter@ljoslandinfo.no. Spørsmål vedrørende løyper nede på Ljosland og langs Langevatn rettes til Jan Ove Flodquist på tlf.950 73 669.

Skal du på tur utenom løypene må du alltid sjekke skredvarsel. Se utdypende informasjon her: https://www.varsom.no/snoskredvarsling/varsel/Heiane/2019-12-21/

SKISPOR: Vi minner om at oppkjørte løyper er til skigåing. Tur til fots, med scooter eller andre framkomstmidler som ødelegger sporet bes lagt utenfor løypetraseen. Hundeeiere bes fjerne «visittkort» fra løypene, men om du skal fjerne «visittkortet» med pose, så ta for all del denne med deg.

LØYPEBIDRAG: For «uorganiserte» brukere (dagsturister) som ønsker å gi et bidrag til løypekjøringen, kan dette betales inn til  Ljosland Skisenter sin konto: 2801.47.44241 eller  Vipps nummer #136842 og merk innbetalingen: Frivillig løypebidrag.

REGULERTE VANN: Se Agder Energi sitt kart over uttrygg is . Ljosland Skisenter har inngått avtale med Ljosland Vest Hyttevel om løypekjøring fra 2016. Alle henvendelser vedrørende løyper skal gå til 91133580 eller skisenter@ljoslandinfo.no.

Grafisk kart over skiløypene

Back To Top