fbpx skip to Main Content
Her finner du informasjon om oppkjørte løyper, løypeplaner og arbeid som gjøres med løypene i sommerhalvåret. Les mer på Løypeutvalgets side! Lenger nede på siden finner du meldinger fra løypekjører samt GPS-oppdatert løypekart hvor du kan følge med på hvor tråkkemaskinen befinner seg til enhver tid.

Siste nytt fra løypemannskapet

5.mai 2023 Kl.09.00

Løypemaskinen er parkert for i år og det gjenstår å takke alle sammen for en fantastisk skisesong!

Det er skisenteret som kjøper inn ved og står for vask og vedlikehold av Farstøylbua (Ljosland Vest Velforening er ansvarlig for Dagsturhytta). Det er ikke mange kronene som kommer inn på ved så det er hyggelig om dere som bruker ved kan vippse en liten slant. 30-40-50,- til nr.744844. Det er ikke mer det er snakk om. Husk å tømme ovnen for aske og i spannet skal det kun aske ikke søppel. Denne må dere ta med dere hjem igjen. Kakao og andre «rester» tømmes alle andre steder enn rett utenfor døra og husk å forlate Farstøylbua og Dagsturhytta slik som du ønsker å komme til den. God tur!

INFORMASJON TIL LANGRENNSFOLKET:

Spørsmål vedrørende løyper i Ljosland Vesthei rettes til skisenteret 911 33 580 / skisenter@ljoslandinfo.no. Spørsmål vedrørende løyper nede på Ljosland og langs Langevatn rettes til Jan Ove Flodquist på tlf.950 73 669.

Skal du på tur utenom løypene må du alltid sjekke skredvarsel. Se utdypende informasjon her: https://www.varsom.no/snoskredvarsling/varsel/Heiane/2019-12-21/

SKISPOR: Vi minner om at oppkjørte løyper er til skigåing. Tur til fots, med scooter eller andre framkomstmidler som ødelegger sporet bes lagt utenfor løypetraseen. Hundeeiere bes fjerne «visittkort» fra løypene, men om du skal fjerne «visittkortet» med pose, så ta for all del denne med deg.

LØYPEBIDRAG: For «uorganiserte» brukere (dagsturister) som ønsker å gi et bidrag til løypekjøringen, kan dette betales inn til  LVV Vipps nummer #632521 og merk innbetalingen: Frivillig løypebidrag.

REGULERTE VANN: Se Agder Energi sitt kart over uttrygg is . Ljosland Skisenter har inngått avtale med Ljosland Vest Hyttevel om løypekjøring fra 2016. Alle henvendelser vedrørende løyper skal gå til 91133580 eller skisenter@ljoslandinfo.no.

Grafisk kart over skiløypene

Back To Top