fbpx
Her finner du informasjon om oppkjørte løyper, løypeplaner og arbeid som gjøres med løypene i sommerhalvåret. Les mer på Løypeutvalgets side! Lenger nede på siden finner du meldinger fra løypekjører samt GPS-oppdatert løypekart hvor du kan følge med på hvor tråkkemaskinen befinner seg til enhver tid.

Siste nytt fra løypemannskapet

17.mars kl.22.50

Etter en rufsete dag på værfronten har det nå roa seg betraktelig. Det var ikke allverdens vi klarte å kjøre i snøføyka i dag så vi kommer til å ta oss innover i morgen tidlig og jobbe oss gjennom løypenettet sakte men sikkert. Vi kjører først til Lakkenstova og så tar vi det fra en kant. Det blir minimalt med nedbør denne uka så da blir det flotte løyper utover for de som ønsker seg en tur midt i uka. Nysnøen har økt skredfaren. Ta alltid en titt på varsom.no før du legger på tur. God tur!

Følgende løyper er stikka: Sommerløypa til Lakkenstova. Rundt Skoræ og Grunnalon.

Vedrørende islagte vann: Isforholdene kan endre seg på kort tid avhengig av vannføring og temperatur. Vi minner om at man skal være ekstra oppmerksom ved inn/utløp/bekkefar og regulerte vann. Vannene har nå stabilisert seg, men regulerte vann må man være svært forsiktige med. 

GOD TUR!!!

 

 

 

 

Skorstean 2.2.2019[10816]
SKISPOR: Vi minner om at oppkjørte løyper er til skigåing. Tur til fots, med scooter eller andre framkomstmidler som ødelegger sporet bes lagt utenfor løypetraseen. Hundeeiere bes fjerne “visittkort” fra løypene, men om du skal fjerne “visittkortet” med pose, så ta for all del denne med deg.

LØYPEBIDRAG: For “uorganiserte” brukere som ønsker å gi et bidrag til løypekjøringen, kan dette betales inn til  Ljosland Skisenter sin konto: 2801.47.44241 eller  Vipps nummer #136842 og merk innbetalingen: Frivillig bidrag til løypekjøring sesongen 18/19.

REGULERTE VANN: Se Agder Energi sitt kart over uttrygg is . Ljosland Skisenter har inngått avtale med Ljosland Vest Hyttevel om løypekjøring fra 2016. Alle henvendelser vedrørende løyper skal gå til 91133580 eller skisenter@ljoslandinfo.no.

Grafisk kart over skiløypene

Løypekart_nettside