fbpx
Her finner du informasjon om oppkjørte løyper, løypeplaner og arbeid som gjøres med løypene i sommerhalvåret. Les mer på Løypeutvalgets side! Lenger nede på siden finner du meldinger fra løypekjører samt GPS-oppdatert løypekart hvor du kan følge med på hvor tråkkemaskinen befinner seg til enhver tid.

Siste nytt fra løypemannskapet

20.04.2021 Kl.12.30

Kommende helg kjøres løypene fredag kveld/natt. Lørdag kveld kjøres de ved behov. Det blir Lakken, Skoræ og Grunnalon som kjøres. Stigebottsløypa kjøres ikke mer denne sesongen. Vi tar ikke sjansen på å kjøre torsdag kveld og la de stå til lørdag da det tiner endel i sola og fryser på natta. Nå er budsjettet på løypekjøring brukt opp etter en god vinter med mye kjøring. Vi må derfor prioritere å tilby best mulig løyper for flest mulig og da er det lørdagen som gjelder. Skisenteret tar utgiftene fremover slik at vi får løyper også denne og kanskje også neste helg om forholdene er fine. Frivillig løypebidrag mottas med stor takk til vippsnr.136842. GOD TUR 🙂

ISFORHOLD: Mildværet har gjort at det er stort sett overvann på de fleste, dette fryser i løpet av natten, men varmen på dagen gjør at ting endrer seg. Store lokale variasjoner. Husk at du selv er ansvarlig for å sjekke isforhold før du går over vann. Også de som har spor over fra før.

Se skredvarsel fra vårt område her.

GOD TUR ALLE SAMMEN!!!

INFORMASJON TIL LANGRENNSFOLKET:

Husk å holde god avstand til de du møter i løypa!

Spørsmål vedrørende løyper i Ljosland Vesthei rettes til skisenteret 911 33 580 / skisenter@ljoslandinfo.no. Spørsmål vedrørende løyper nede på Ljosland og langs Langevatn rettes til Jan Ove Flodquist på tlf.950 73 669.

Skal du på tur utenom løypene må du alltid sjekke skredvarsel. Se utdypende informasjon her: https://www.varsom.no/snoskredvarsling/varsel/Heiane/2019-12-21/

Skorstean 2.2.2019[10816]
SKISPOR: Vi minner om at oppkjørte løyper er til skigåing. Tur til fots, med scooter eller andre framkomstmidler som ødelegger sporet bes lagt utenfor løypetraseen. Hundeeiere bes fjerne “visittkort” fra løypene, men om du skal fjerne “visittkortet” med pose, så ta for all del denne med deg.

LØYPEBIDRAG: For “uorganiserte” brukere (dagsturister) som ønsker å gi et bidrag til løypekjøringen, kan dette betales inn til  Ljosland Skisenter sin konto: 2801.47.44241 eller  Vipps nummer #136842 og merk innbetalingen: Frivillig løypebidrag.

REGULERTE VANN: Se Agder Energi sitt kart over uttrygg is . Ljosland Skisenter har inngått avtale med Ljosland Vest Hyttevel om løypekjøring fra 2016. Alle henvendelser vedrørende løyper skal gå til 91133580 eller skisenter@ljoslandinfo.no.

Grafisk kart over skiløypene

Løypekart_nettside