fbpx Skip to content

Klar for en skitur!

Skisesongen er nå i gang. Du kan til en hver tid holde deg oppdatert på hvor  løypemaskinene er – ved å se på kartet under. Ved å klikke på fargekodene til høyre på bildet, får du frem en oversikt som viser hvor lenge det er siden den enkelte løype ble kjørt. God tur!

Siste nytt fra tråkkerne

27.02.2017 07:55

Status mandag morgen:

Nærløyper vil bli kjørt med løypemaskin mandag morgen. Følg med på kart over hva som vil bli kjørt. Oppdatert informasjon vil følge senere i dag. Velkommen til vinterferie og skidag på Ljosland!

Vi minner om at oppkjørte løyper er til skigåing. Tur til fots, med scooter eller andre framkomstmidler som ødelegger sporet bes lagt utenfor løypetraseen. Hundeeiere bes fjerne «visittkort» fra løypene. For «uorganiserte» brukere som ønsker å gi et bidrag til løypekjøringen, kan dette betales inn til  Ljosland Skisenter sin konto: 3148.07.03653 og merk innbetalingen: Frivillig bidrag til løypekjøring sesongen 16/17

Se også Agder Energi sitt kart over uttrygg is . Ljosland Skisenter har inngått avtale med Ljosland Vest Hyttevel om løypekjøring fra 2016. Alle henvendelser verdørende løyper skal gå til 91133580 eller skisenter@ljoslandinfo.no.ttis, pulvinar dapibus leo.

Grafisk kart over skiløypene

Back To Top