fbpx skip to Main Content

Mye som skjer i helga!

Annonse_høstferie_ferdigFørstkommende helg 4.-6. oktober det en hel del som skjer i Åseral!

«Høstmarked»

På Bortelid er det klart for den årlige «Haustmarknaden». Marknaden starter med Viltaften fredag hvor vår egen Ljosland Fjellstove serverer den velsmakende Viltgryta deres. Fjellstova står forøvrig for serveringen resten av helga også. Her kan du lese mer om Haustmarknaden!

«Hytte og Eiendomsweekend»

På Ljosland arrangeres det «Hytte & Eiendomsweekend» med representanter fra både utbyggere, eiendomsmeglere og hytteleverandører som Konsmohus, Eikås Hytter og Hus og Eiken Hytter . Disse samles i to lavvoer i Kvernevatn Aust. I tillegg vil Plussmegleren ha en «minimesse» i varmestova fra kl.14-16 med enkel servering. Det er i øyeblikket 25 flotte hytter og 130 tomter for enhver smak til salgs på Ljosland. Ønsker du mer informasjon om arrangementet finner du det her.

«Ljosland-1041»

Når klokka blir 18.00 lørdag er det klart for «Myldring» i varmestova. Det er destinasjonsutviklingsprosjektet «Ljosland – 1041» som ruller videre og vi ønsker velkommen til presentasjon av forprosjektet som er utarbeidet av Trond Grønbech hos Innovasjon Norge.  Alle som måtte ha glede av å bidra i prosessen med å utvikle Ljosland som reisemål er hjertelig velkomne! Agenda og annen informasjon om samlingen finner du her!

Da gjenstår det bare å ønske alle hjertelig velkommen til et høstfjell på sitt aller flotteste førstkommende helg!

Back To Top