fbpx Skip to content

«Skoræ rundt» 2023

 

11. mars går turrennet «Skoræ Rundt» av stabelen. Rennet går i en av hovedløypene på Ljosland, rundt Skoræ som er Åserals høyeste topp med sine 1041 moh. Start og mål er ved Farstøylbua (gapahuken) som ligger i den vestlige enden av Farevatn.

MELD DEG PÅ HER!

Løpet er ca 19 km langt og går i klassisk stil. Det er 5 klasser, aktive damer og herrer under og over 17 år, samt en trim klasse. Start for alle er kl. 11:00. Det blir premiering for de aktive og for de som kommer nærmest idealtiden for trimklassen. For de aktive blir det i tillegg en spurtpris ved dagsturhytta.

Påmelding via Ljoslandinfo.no innen onsdag 8 mars. Startkontingent er kr 250 pr person. I trimklassen inkluderer dette engangslisens og deltakeravgift til skikretsen. For de aktive som ikke har årslisens, må det betales engangslisens på kr 60 for 13 – 25 år, kr 150 fra 26 år. For aktive med lisens, må lisensnr. oppgis ved påmelding. Ved etteranmelding økes startkontingenten med kr 50.

Det blir barneskirenn i skileikområdet ved gapahuken når rennet går med start kl.11.30. 20,- pr.deltaker vippses på stedet.

Transport må ordnes selv, parkering på Ljosland Skisenter. Praktisk informasjon legges ut på Ljoslandinfo.no.

Praktisk informasjon:

Dette turrennet arrangeres i samarbeid mellom Ljosland Skisenter og Åseral IL.

Slike turrenn må godkjennes av Skiforbundet, og alle som skal være med må ha skilisens som også inkluderer en forsikring. For de som ikke er aktive inkluderer startkontingenten denne lisensen samt en avgift til skikretsen, totalt kr 85.

Deltagere må være 13 år eller eldre.

Startnummer utleveres ved gapahuken. Det er ca 1,5 km fra parkeringsplassen på skisenteret til startområdet. Tøy kan oppbevares i gapahuken på eget ansvar. Det er ikke dusjmulighet, men kan avtales på skisenteret. Det blir salg av kioskvarer i målområdet.

Premiering ved Gapahuken. Gavekort fra Coop sponset av Coop Prix Åseral.

Ved avlysning av rennet refunderes 50% av startkontingenten.

Det blir drikkestasjon på Lakkenstova. Serveres saft, kjeks og banan. Førstehjelp er plassert etter 2 av utforkjøringer som vist på løypekartet. Blir skiltet.

Dersom løpet brytes uten at mål passeres, må det gis umiddelbar beskjed på telefon 90990775

Resultater blir lagt ut på Ljoslandinfo.no

Dersom løpet må avlyses pga. værforhold, vil det bli sendt ut melding på sms eller mail til de påmeldte. Satt opp skilt ved løypa i østenden av Farevatn og ved skisenteret.

Løypekart /profil

Kart_løypetrasè

Dersom isen over Krokevatn er sikker og uten overvann, kan trimklassen velge om de vil gå over vannet for å spare noen høydemeter og tilhørende utforkjøring.

 

Påmelding /startlister:

www.ljoslandinfo.no

 

Resultater

Legges ut på www.ljoslandinfo.no samme dag.

 

Sosialt

Etter rennet blir det Afterski fra kl.16 med «Spekebord» og quiz. Se mer info om dette her.

 

Kontaktpersoner:

Gunvor Ljosland: 97190325

Alf Haaland: 90990775

Teknisk delegert er Elling Stedjan.

 

Back To Top