fbpx Skip to content

Den 2. mars går turrennet «Skoræ rundt» av stabelen. Rennet går i en av hovedløypene på Ljosland, rundt Skoræ som er Åserals høyeste topp med sine 1041 moh. Start og mål er ved den nye Gapahuken som ligger i den vestlige enden av Farevatn.

Løpet er 19 km langt og går i klassisk stil for aktive. I turklassen er det tillatt med skøyting. Det er 3 klasser, aktive damer og herrer samt en tur klasse. Fellesstart for alle klasser er kl 11:00 med de aktive fremst i startrekka. Det blir premiering for de aktive og for de som kommer nærmest idealtiden for turklassen. For de aktive blir det i tillegg en spurtpris ved dagsturhytta. Vi har også flere premier som trekkes tilfeldig blant alle deltakerne uavhengig av plassering.

Påmelding via Ljoslandinfo.no innen onsdag 28.feb. Startkontingent er kr 250 pr person. I turklassen inkluderer dette engangslisens og deltakeravgift til skikretsen. For de aktive som ikke har årslisens, må det betales engangslisens på kr 63 for 13 – 25 år, kr 205 fra 26 år. Ved etteranmelding økes startkontingenten med kr 50. Etteranmelding er mulig frem til fredag 1.mars kl.21.

Det blir barneskirenn i skileikområdet ved gapahuken når rennet går (25,- pr.pers). Transport må ordnes selv, parkering på Ljosland Skisenter.

Back To Top