fbpx Skip to content

Bakker og løyper er klare for helg!

Både i bakker og løyper klargjøres det for fullt før helga i dag! I bakken er det flere i sving for å sikre nedfarter, dose ut kunstsnø og tilrettelegge for enda bedre smittevern for både ansatte og gjester. I løypemaskinen sitter Jon Kristian og kan melde om at han har kommet seg rundt Skoræ og straks også over Stigebottshei. Nå er altså løypenettet komplett på Ljosland!

Denne uka har gått med til å produsere snø i nederste del av anlegget og vi kan derfor åpne også nederste trekk denne helga! Vi GLEDER oss stort! Det blir kun den blå nedfarten (Båsli, lengst til venstre når man kjører nedover) som vi må ha mer snø i før vi kan åpne. Det betyr altså at vi ikke har behov for begrensninger i forhold til antall i bakken da alle blir bra fordelt utover. Man trenger altså ikke å reservere kort verken i hovedtrekk eller i barnebakken.
På grunnlag av de nye smitteverntiltakene i samfunnet ellers gjør vi noen flere tiltak kommende helg:
‼️Det blir enda færre sitteplasser i varmestova for å sikre GOD avstand.
‼️Nødutganger skal brukes som utgang for å unngå trengsel i den vanlige inngangsdøra.
‼️Alle MÅ registrere seg i Safe Spot når de er innom varmestova!
‼️Vi tilbyr ikke ski- eller brett-instruksjon inntil videre.
Vi skal også fortsette med:
1. Å holde oss hjemme om vi ikke er i tipp-topp-form!
2. Vaske og sprite hender hyppig! Både inn OG ut av varmestova!
3. Holde minimum 1m avstand til andre enn egen familie. Helst to!
4. Kun en og en familie i skiutleien.
5. Alle heiskort kjøpes utenfra.
6. Er det noen som trenger hjelp i trekket skal det vinkes til våre ansatte. I nederste trekk settes farten ned så det er kun i øverste trekk vi tilbyr fysisk hjelp. IKKE hjelp andres barn i barnebakken! Her må alle hjelpe sine egne!
Dersom det blir fullt i varmestova kan det være våre ansatte må stoppe dere på utsiden for å vente på tur der. Er alle sitteplasser opptatt kan man selvsagt bestille mat og ta med seg ut.
Håper alle kan hjelpe oss med å opprettholde et godt smittevern slik at vi kan tilby våre ansatte en trygg arbeidsdag, og gjester en trygg skiopplevelse.
Velkommen til fjells i helga!!!
(Alle bilder er fra i dag)
Back To Top