fbpx skip to Main Content

Smittevern på skisenteret!

Så lenge vi kun kan åpne det øverste trekket må vi ha begrensninger på hvor mange vi kan ha i bakken desverre. Dette for å kunne ha mulighet til å overholde smittevernregler. Dermed må alle lese dette nøye og sørge for at barn og ungdom er informerte om hva man må passe på når man er på skisenteret nå.
 – Bli hjemme hvis du er syk!
– Vask hender og benytt antibac i våre lokaler hyppig !
Hold minimum en meters avstand til andre! Også utendørs!
SKIKORT
Må reserveres på våre nettsider da vi har begrensa kapasitet ved kun ett trekk åpent. Kjøpes i vindu til høyre utenfra. Har du sesongkort må du IKKE reservere. I morgen har vi kun dagskort tilgjengelig. Bestilling for resten av uka legges ut i morgen etter stengetid da vi må prøve oss litt frem rundt kapasitet.
UTLEIE
Kø på utsiden og kun en og en familie inn om gangen. Skikort kjøpes samtidig. Du trenger ikke stå i to køer! Trenger du kun hjelm tar du dette utenfra sammen med kjøp av kort. Husk at vi har hjelmpåbud i hele anlegget! Hjelmene vaskes etter bruk og «settes i karantene» i over 24.timer.
VARMESTOVA
– Bruk antibac både inn og ut av varmestova❗️
– Hold en meters avstand til andre enn familien❗️
– Registrer deg på Safe Spot om du er innom varmestova❗️
– Det står menyer på alle bord. Sett dere gjerne ned for å bestemme dere for hva dere skal ha og gå færrest mulig til kassa for å bestille. Oppgi bordnummer som ropes opp når bestillingen er klar. Inngang til 2.etg fra baksiden opp trapp kan benyttes❗️
Håper alle hjelper oss med å opprettholde godt smittevern så blir dette kjempebra! Vi gleder oss til å komme i gang!
Back To Top