fbpx Skip to content

Det blir ski under beina i påska!

Sola skinner og vi gjør oss klare for å ta imot påskegjester i bakker, løyper, butikk og Fjellstove. Værvarslet ser strålende ut, men vi har desverre også noen dårlige nyheter å komme med. Det nederste trekket som har stått stille noen uker nå blir desverre ikke i drift igjen før neste sesong. Girkassa var så godt som ferdig på verkstedet forrige uke da det ble oppdaga flere svakheter på en del som er helt avgjørende å ha i topp stand for å kunne sette sammen girkassa igjen. Denne delen har en leveringstid på ni uker. Vi er forferdelig lei oss for å ikke kunne tilby dere også nederste del av anlegget i påska, men vi har nå prøvd alt for å få det i sving igjen og må desverre innse at det ikke går. Vi kommer til å gjøre vårt ytterste for at øverste del av anlegget skal fremstå best mulig i påska.

Vi har i natt fått noen gode timer med snøproduksjon på toppen av Ørnefjell. Vi har også noen hauger i trekktrasè i nederste trekk som ble laga forrige uke da vi trodde trekket skulle bli i drift igjen til påske. Her kommer vi til å lage et stort hopp på toppen av bakken så de som ønsker kan leke seg her. Det blir flere av aktiviteter for liten og stor i påska og oversikten over dette finner du her! Følg med daglig her da tidspunkt kan endre seg og nye aktiviteter kan kommer til.

Snømessig er det spennende dager vi går i møte nå, men det meldes om kalde netter som gjør at det fryser til igjen etter en dag i solsteika. Det hjelper utrolig godt! På løypefronten er det for tidlig å si hva som kan kjøres. Vi vil ikke røre løypene denne uka da det har blitt «betong» nå og freser vi det opp nå vil det forsvinne iløpet av dagen og så er det på an igjen neste dag med steinharde løyper og litt mindre snø enn dagen før. Derfor velger vi å la løyper ligge til fredag selv om været er bra. Utenfor løypene er det bedre å gå og det tar ikke like lang tid før sola mykner opp underlaget.

Vi er i alle fall sikre på at det blir skiføre både bortover og nedover på Ljosland også i påska 2019!

Back To Top