fbpx Skip to content

Kjøp og selg med Sørmegleren!

Kjetil Lossius
Ljoslandsmegler Kjetil Lossius

Sørmegleren er i siget og Ljoslandsmegleren Kjetil Lossius melder om stor interesse blant folk som ønsker å kjøpe seg hytte på Ljosland! Hittil i år har det blitt solgt 14 hytter via Sørmegleren og fire av disse er solgt iløpet av de tre siste ukene.

Kjøperne strekker seg fra Stavanger til Arendal og vi håper dere alle får det hyggelig på Ljosland! Vurderer du å selge så ta kontakt med Kjetil for gratis verdivurdering! Han kan kontaktes på tlf.990 99 106 eller kjetil@sormegleren.no. Se oversikt over Sørmeglerens hytter til salgs på Ljosland. Kjetil kan også melde om at han har en hyggelig liste av potensielle kjøpere som leter etter det rette for seg og sine på Ljosland.

I dag har Sørmegleren kun fem hytter å tilby, men i Farevassknuten Hyttegrend ligger det flotte tomter i et storslått terreng og venter på at du skal sette spaden i jorda. Lørdag 29.august fra kl.14-16 er det visning i Farevassknuten så ikke nøl med å ta turen for en uforpliktende prat og titt. Utbygger Ole Tommy Egenes kan tas kontakt med på tlf 46816432.

Til slutt vil vi benytte anledningen til å ønske alle som nylig har kjøpt hytte eller tomt hjertelig velkommen til Ljosland! Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du som ny eller fremtidig hytteeier på Ljosland lurer på. Gunvor kan nås på epost: gunvor@ljoslandinfo.no eller tlf: 911 33 580.

Klikk på bildene for å komme direkte til salgsannonse!

Hytte ved Ljoslandsvannet
Hytte ved Ljoslandsvannet
Hytte i Kvernevassvegen
Hytte i Kvernevassvegen
Stor leilighet ett steinkast fra skisenteret
Stor leilighet ett steinkast fra skisenteret
Hytte i Nedre Ørnefjellvegen
Hytte i Nedre Ørnefjellvegen
Hytte i Farevassvegen
Hytte i Farevassvegen
Farevassknuten Hyttegrend
Hyttetomter i Farevassknuten Hyttegrend

 

Back To Top