fbpx skip to Main Content

Ljosland i dag

God formiddag til alle i by og bygd. Endelig er vi på lufta igjen, etter et døgn med tekniske utfordringer. En ny dag er godt i gang på Ljosland med rikt utvalg av værmessige elementer….. Vi kan tilby tåke, regnbyger, lett sørlig bris, og en temperatur på pluss 7,5 grader. Med andre ord, en relativ behagelig start ut fra hva vi har i vente det kommende døgn. Støvler, oljehyre og sydvest, kan vel passe bra de kommende timer…….

Dugnad i løyper og i alpinbakken nærmer seg. Meld deg på HER slik at vi har kontroll på antall for mat.

En best mulig tirsdag ønskes alle våre lesere !!

ASFALT: Nå haster det virkelig med å melde sin interesse dersom du ønsker å asfaltere veien inn til hytta.  Terrengtransport er nå i en avsluttende fase med å klargjøre hyttetun. Se kontaktinfo HER!

KABEL-TV: Er du Kabel-TV-kunde? Da må du fylle ut dette skjemaet snarest slik at vi får oppdatert adresse og epost. Vi har sendt ut informasjon om bestilling av utstyr til de som har meldt seg på. De analoge signalene vi falle bort etter nyttår, så for dere som ikke har meldt dere på, vil da miste TV signalene. Mer info om Kabel – TV finner du HER. Har du meldt deg på, men ikke motatt epost, ta kontakt på skisenter@ljoslandinfo.no.

NYHETSBREV: Meld deg på vårt nyhetsbrev her

[box type=»note»] TURFORHOLD : Høsten fortsetter i fjellheimen. Flotte forhold for turaktiviteter. KJØREFORHOLD : Fine kjøreforhold. Kjør forsiktig.  [/box]

[box type=»info»] INNLOGGING TIL VEL-SIDER : Det sammenslåtte vel-et har eget brukernavn. Vær oppmerksom på at innlogging til velets sider må skje via hovedknappen oppe til høyre på denne hovedsiden. Sjekk innloggingssiden for flere detaljer. [/box]

Back To Top