fbpx

Det er Ljosland Skisenter AS som drifter kabel-TV anlegget. Det har nå blitt oppgradert fra analoge signaler til digitalt. Mer info om oppgraderingen finner du i en artikkel som er publisert på Ljoslandinfo tidligere, denne finner du HER.

Det er Canal Digital som leverer signaler som Ljosland Skisenter distribuerer viderer gjennom et Kabel – TV anlegg. Det er Canal Digital sin Kabel – TV Grunnpake som leveres. Det innebærer 36 faste kanaler og 15 valgfrie kanaler. Det er en stor oppgradering kontra de ti analoge som var før. Kanal utvalget finner du info om på nettsiden til Canal Digital. Link til Canal Digital.

Priser for kabel – TV er 1900,-  i abonement som Ljosland Skisenter fakturerer, og 300,- i året i kortavgift pr kort som Canal Digital sender faktura på.

Ønsker du TV i flere rom er det kun ekstra dekoder og kort du trenger, prisen på abonnement er det samme.

Det er hyttefeltene Farevatn Fjellheim, Farevassknutan, Ørnefjell 2, Bergehomman, Grønlihøgda og leilighetene som ligger ved innkjørsel til Skisenteret som har Kabel – TV muligheter.

Har du kjøpt hytte og ønsker å videreføre abonnement? Legg inn informasjon i skjemaet du finner HER slik at vi kan holde styr på det.

Opplever dere problemer er det bare å ta kontakt.