fbpx skip to Main Content

Ny dagsturhytte er på plass!

Dagsturhytta som har stått mange år i vær og vind var nå moden for utskiftning. Ljosland Vest Hyttevel har i samarbeid med Friluftsrådet for Lindesnesregionen (FLIR) finansiert ny hytte lignende den som står på Farstøl. FLIR har gitt 90.000,- til prosjektet og hyttevelet finansierer resten. Vi sier takk til begge!

Dagsturhytta ligger et par km.fra Grønlitjønn. Det er planert løype helt inn og man kan rett og slett dra med seg barnevogna lett som bare det helt inn. Og langs veien har noen av hyttefolkene våre malt steiner med oppmuntrende ord som blant annet «du er sprek», «happy» og «det du vil får du til». Veldig motiverende og gøy for de små å «jakte på steiner» langs veien. Utsikten fra dagsturhytta er upåklagelig! Vi håper alle kan være med å ta ansvar for å holde denne og gapahuken på Farstøyl rene, pene og i god stand i mange år fremover. Ved kjøres inn og ligger i bod klar til bruk. Her er det bare å forsyne seg og vippse valgfritt beløp som går til ved ordna av skisenteret. Vippsnr. er 136842.

Hytta er levert av Rysstad Laftebygg og kommer i elementer. Byggingen gikk dermed raskt, og med en driftig dugnadsgjeng som stod på fra tidlig til seint er hytta så godt som ferdig. Lørdag ble bunnstokken lagt ut og så var det «bare» å gnu på med resten søndag morgen. Ja hytta ble til og med beisa og i dag legges torvtaket. Fantastisk!  Se bilder under og bli frista til å ta med store og små på tur i høstferien! Klikker du på bildet blir det større.

Vi gleder oss til å høre hva folket syns om den nye hytta!

Back To Top