fbpx skip to Main Content

Ny trasè i alpinbakken ryddes på dugnad!

I år gnur vi på med friskt mot og hogger ut en ny trasè nederst i alpinanlegget! Dette vil føre til at vi får en slak trasè fra varmestova og helt ned til bunnen av bakken. I trasèen som ligger litt lenger til venstre på bildet er det ei lita bratt «kneik» som må forseres for å komme seg til bunns, og vi håper og tror at våre ferske alpinister som gjerne vil ha et slakere alternativ vil sette stor pris på dette. Nedfartens fulle lengde fra varmestova vil bli rett i overkant av tusen meter.

Grunneier av den nye nedfarten, Ole Tommy Egenes som eier gården til høyre i bildet gav oss raskt klarsignal på at det bare var å hogge i vei! Herlig med positive grunneiere! Vi håper han til vinteren kan kose seg i solveggen på stabburet sitt og titte bort på små og store nye alpinister som har skiglede av den nye nedfarten!

Som dere ser på bildet er det ikke så lett å komme seg ned her på ski enda da det er fullt av tre som står i veien. På Ljosland er vi så heldige å ha mange trivelige hyttefolk som ønsker å være med å gi oss ei hånd eller to til å rydde denne nedfarten og det vil foregå den 6.oktober fra kl.9-16. Midt på dagen har vi felles lunsj hvor vi gamle fastboende og hyttefolk kan skravle og bli kjent med nye hyttenaboer. Kjempetrivelig! De brukte hyttene på Ljosland selges stort sett unna i en fei, så vi vet at det er noen nye også i år! Har du lyst til å bli med på dugnad kan du melde deg på HER !

Eventuelle spørsmål kan rettes til skisenter@ljoslandinfo.no eller til Gunvors telefon 97190325.

Vi gleder oss til vinter med ny nedfart!

Back To Top