fbpx Skip to content

Viktig info til Kabel-TV-kunder!

Til alle Kabel-TV-kunder på Ljosland!

Plutselig gikk Canal Digital/Telenor ut med nyheten om at alle som ønsker Fiber på Ljosland må melde seg på dette (nok en gang). Samtidig har de gitt oss beskjed om at nåværende tekniske Kabel – TV-løsning vil forsvinne iløpet av Juni 2019. Vi har fått flere henvendelser fra Kabel-TV-kunder som ikke ønsker tilknytning til fiber av ulike årsaker. Noen har kun behov for TV, noen synes det er for dyrt, noen har mobilt bredbånd til «sommerhytta» og må ha dette uansett osv. Vi har derfor vært i kontakt med ny leverandør av Kabel-TV og fått tilbud på dette. Vi regner med at flere av dere ønsker å koble seg til fiber, men for dere som ikke ønsker dette vil vi prøve å finne en løsning tilsvarende dagens. Tilbudet vi nå har fått inneholder 16 kanaler (litt færre enn før) og prisen vil ligge rundt dagens pris. Da vi må investere i ny sentral etc.er dette en sak som må opp i styret. Vi tar saken opp onsdag 13/6 og legger ut info igjen om hva vi vil gå for torsdag 14/6. Telenor sin frist for tegning av fiber er fredag den 15/6. Tilbudet på fiber finner du HER!

Vennligst fyll ut dette skjemaet så vi får kartlagt hva eksisterende kabel-TV-kunder ønsker: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-FUshJ_Pcln5gGEYkHLgX2VfLCQJqtSyuGvGrE0DWQMstWQ/viewform?c=0&w=1

Skjemaet gjelder også for deg som har bestillt fiber, så fint om alle kan klikke seg inn her. Det tar kanskje ett minutt å fylle ut, men vil være til stor hjelp for oss når vi skal avgjøre om dette er noe vi vil fortsette å tilby😊 Gjør oppmerksom på at dette KUN gjelder de som har Kabel-TV i dag.

Spørsmål? Send oss en mail: skisenter@ljoslandinfo.no

Back To Top