fbpx Skip to content

Nytt hyttefelt på Ljosland!

bjonnaaslia_logo_webBjønnåslia Hyttefelt er siste skudd på «Hyttefelt-stammen» på Ljosland! Tomtene er vestvente og har en fantastisk utsikt over Ljosland og Ørnefjell med skibakkene. Avkjørselen til hyttefeltet er på høyre side like etter Ljosland Fjellstove. I første omgang legges det ut 42 tomter og det er nå flere tomter som er byggeklare. Se kart over området her. Tomtene har svært gode solforhold og er godt skjermet for de kalde vindene som kan forekomme. Her kan man nyte kveldssola til siste slutt og se på solnedgangen over fjellene i vest.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

På Ljosland ligger alt tilrette for flotte opplevelser sommer som vinter. Alpinbakkene byr på utfordringer for både store og små og det prepareres milevis med skiløyper som stadig videreutvikles. Skisenteret tilbyr alle som har hytte «nede» på Ljosland å ta trekket opp gratis, så du trenger ikke å sette deg i bilen for å kjøre opp dersom du ønsker å gå i løypene på vestheia eller ha deg en tur i bakken.

Badeplassene er mange og spesielt fint er det bare et steinkast fra Bjønnåslia i elva nedenfor Fjellstova. I tillegg er det gode fiskemuligheter og et fantastisk turområde. Ljosland er «portalen» til Setesdal Vesthei og deres løypenett. Lakkenstova, Gaukhei og Josephsbu er populære turmål hvor Ljosland er et naturlig utgangspunkt å starte. Ljoslands nærbutikk «Stovesjappa» ligger også rett ved Bjønnåslia. Det er brødrene Jan Ove Pytten Flodquist (Tlf:950 73 669. Epost: bondennoa@hotmail.com) og Tom Arild Flodquist (Tlf: 970 55 710. Epost: t.flodquist@hotmail.com) som er utbyggere av området. Ta kontakt for spørsmål om visning og priser, eller ta en titt på www.bjønnåsen.no.

Vi ønsker nye hyttefolk velkommen til Ljosland og Bjønnåslia Hyttefelt!

Back To Top