fbpx skip to Main Content

TV signalene blir oppgradert!!

TV signalene blir oppgradert!!

Høsten 2015 kjøpte Ljosland Skisenter AS kabel TV anlegget av Ljosland Utvikling AS.

Det har lenge vært et faktum at Kabel TV anlegget har hatt varierende kvalitet og innholdet ikke har vært særlig godt. Så snart vi overtok kabel TV tok vi kontakt med leverandør for å se på muligheten for å gjøre noe med kvalitet og tilbudet generelt.

Dette har igjen tatt tid hovedsakelig på grunn av at TV tilbyderen Canal Digital har brukt lang tid på og bestemme seg for fremtiden for eksisterende analoge TV signaler. Det ble vurdert flere løsninger, blant annet en oppjustering av eksisterende anlegg for å øke kvalitet, utvide kanal utvalget og en total ombygging til digitalt TV.

Etter møter med leverandøren har vi landet på at vi ser fremover og bygger om til digital TV. En av Hovedgrunnene til at vi går fra analogt til digitalt er at Canal Digital har besluttet at fra Høsten 2016 legge de analoge tv signalene ned. Så da står vi uten noe muligheter til å gi deg TV på hytten.

Så hva vil dette bety for deg som bruker av kabel TV?

Kvaliteten på TV vil bli som hjemme, altså krystallklart.

Du får 51 kanaler, hvorav 36 er faste og 15 er valgfrie. Du kan velge mellom 73 kanaler. For mer info om kanaler se HER.

Prisen vil endres, fra 1362,50 kr/år til 2200 kr/år. Hvorav 300 kr er programkort avgift til Canal Digital. Til sammenligning koster tilsvarende kanalutvalg på parabol 4896 kr/året. Ordinær pris på Grunnpakken er 4908 kr/år.

Du trenger en dekoder for å motta de nye signalet, mange nyere tv har dette innebygget så sjekk dette først. Dekoder type pris osv, har vi ikke per nå men vi har fått antydet pris på ca 1000 kr. Det vil komme mer info rundt det praktiske senere.

Vi har laget et skjema for å registrere abonnenter, trykk HER for å gå til utfylling av skjema
Spørsmål kan sendes til skisenter@ljoslandinfo.no.

Vi håper alle vil ta godt imot det nye tilbudet!

Back To Top