fbpx Skip to content

Påskesola 2013 er nærmere enn noensinne!

Mellom Snibovatn og SøtevatnPåska nærmer seg med stormskritt og på Ljosland gleder vi oss til befolkningsøkning fra våre 21 fastboende til en god porsjon flere i påskeuka! Det er mange ulike ting som skjer i påska på Ljosland. Programmet finner du her! Vi anbefaler deg også å ta en tur innom Fjellstova for et godt måltid mat iløpet av påska. Påskemenyen deres finner du her .

Har du ikke hytte på Ljosland, men lurer på om du skal bygge eller kjøpe ferdig hytte? Da bør du ta turen til Bjønnåslia eller Farevassknuten Hyttegrend. I Farevassknuten har Eikås Hytter & Hus satt opp fiks ferdige hytter! Visning av både tomter og hytter i Farevassknuten blir det lørdag 23.mars og 30.mars fra kl.12-16, og du finner området ved å følge hovedveien gjennom hyttefeltene i området rundt skisenteret og når du kommer til topps, da er du i Farevassknuten Hyttegrend. Enda et rykende ferskt tomteområde er også nettop lagt ut nemlig Bjønnåslia. Veien til Bjønnåslia finner du på høyre side like etter Ljosland Fjellstove. Her finner du tomter med flott utsikt over Ljoslandsgrenda og umiddelbar nærhet til Fjellstove og skisenter.

Skiløypene blir oppkjørt hver dag i påska og snøforholdene både i fjellet og i bakkene er bedre enn noen gang! Siden forholdene er så vanvittig gode denne påska har skisenteret utvidet sine åpningstider en time og har dermed åpent fra kl.10-17. Skisenteret kan forøvrig også kontaktes på tlf.911 33 580 og følg oss nå for all del på Facebook!

Og så lurer vi jo selvfølgelig også på hvordan været blir??? Yr.no sier forløbig at det blir SOL og vi sier at det blir DRØMMEPÅSKE 🙂

Da gjenstår det bare å ønske alle hjertelig velkommen til tidenes Ljosland´s påske!

 

 

Back To Top