fbpx skip to Main Content

Sesongåpning og smittevern!

Vi er klare for åpning i morgen og ønsker i den sammenheng å minne om våre smittevernregler. Vi har åpent øverste trekk til mellomavstigning og barnebakken.

‼️ Hold en meters avstand til andre. Hvis ikke vi klarer å holde avstand må vi over 12 år bruke munnbind. Har du glemt dette kan du få av oss. Bare spør!

‼️ Det ligger menyer på alle bord. Dermed finner du først bord og sender helst bare en i følget til kassa for å bestille. Oppgi bordnummer. Grunnet færre sitteplasser for å opprettholde avstandskrav er disse reservert våre spisegjester.

‼️ Bruk hovedinngang til inngang og nødutgang ved kassa eller i 2.etg til utgang. Dette for å unngå «møtende trafikk» i døra. I 2.etg er det lite trafikk inn og ut så denne kan benyttes begge veier.

‼️ Trenger du hjelp i trekket må du gi oss et vink så kommer vi.

‼️ Grunnet økt smittevern har vi ikke kapasitet til å tilby skiskole.

‼️ I skiutleigen må alle over 12 år bruke munnbind da det er umulig å holde 1 meters avstand her. Våre ansatte vil også bruke munnbind.

‼️ Kun en familie inn om gangen i utleigen. Kø på utsida.

‼️ Skikort kjøpes fra bilettluka på utsiden. Hold avstand her også og ikke «heng» i vinduet. Husk også å holde avtand utendørs!

‼️ Og viktigst av alt: Bli hjemme hvis du ikke er helt frisk!

Velkommen til skisenteret, og takk for at dere hjelper oss å opprettholde godt smittevern i dagene som kommer!

Back To Top