fbpx skip to Main Content

Den 7. mars går turrennet «Skoræ rundt» av stabelen. Rennet går i en av hovedløypene på Ljosland, rundt Skoræ som er Åserals høyeste topp med sine 1041 moh. Start og mål er ved den nye Gapahuken som ligger i den vestlige enden av Farevatn.

Løpet er 19 km langt og går i klassisk stil. Det er 5 klasser, aktive damer og herrer under og over 17 år, samt en tur klasse. Start for de aktive er kl 10:30, turklassen kl 11. Det blir premiering for de aktive og for de som kommer nærmest idealtiden for turklassen. For de aktive blir det i tillegg en spurtpris ved dagsturhytta.

Påmelding via Ljoslandinfo.no innen mandag 2 mars. Startkontingent er kr 250 pr person. I turklassen inkluderer dette engangslisens og deltakeravgift til skikretsen. For de aktive som ikke har årslisens, må det betales engangslisens på kr 60 for 13 – 25 år, kr 150 fra 26 år. Ved etteranmelding økes startkontingenten med kr 50.

Det blir barneskirenn i skileikområdet ved gapahuken når rennet går. Transport må ordnes selv, parkering på Ljosland Skisenter.

Back To Top