fbpx skip to Main Content

Smittevern på skisenteret!

OPPDATERT 27.mars med nye anbefalinger:
Vi har åpent hele anlegget med flotte forhold! Gjestene våre blir derfor godt fordelt utover. Det er dermed ikke behov for forhåndsreservasjon av heiskort.
Det viktigste er:
👉Bli hjemme hvis du har symptomer på sykdom.
👉Hold minst 1m avstand til andre både inne og ute. Innendørs gjelder nå TO meters avstand og helst skal man holde denne avstanden ute også.
👉Ha god hånd og hostehygiene.
VARMESTOVA
Nå er det slik at vi bruker vanlig inngang/utgang KUN til inngang. I begge etasjer er det nødutgang på baksida av varmestova. Disse skal brukes til utgang! Har du sittet i 2.etg går du altså ut oppe slik at vi unngår mest mulig «møtende trafikk» i trappa. Hold 2m avstand og registrer deg på SAFE SPOT når du er i varmestova eller manuelt i protokoll ved inngang. Kommer du til et bord vi ikke har rukket å vaske så si gjerne ifra så kommer vi i en fei. Blir det for mange i kø i varmestova kan du risikere å måtte vente på tur ute før du slipper inn. Vi har redusert kapasiteten ytterligere, men har fremdeles 14 bord i varmestova over to etasjer. Vi kommer også til å tilrettelegge mer utendørs når været blir bedre. Nå er varmestova reservert for gjester som kjøper mat i kafèen. Medbragt er desverre ikke tillatt når kapasiteten er begrensa. Håper på forståelse for dette. Vi har ikke noe påbud om munnbind, men alle som ønsker må selvsagt bruke det og kommer du fra en kommune med påbud må du forholde deg til samme regel som der du kommer fra.  Torsdag til lørdag vil det også bli matsalg utendørs.
UTLEIE
Kun en familie om gangen i skiutleien. Kø på utsiden. Foreldre må hjelpe barna med sko slik at ansatte og kunder kan holde avstand. Når du leier ski kjøper du samtidig heiskort. Hjelmer vaskes og desinfiseres etter bruk. Folk i reisefølget som IKKE skal leie ski må vente på utsiden. Vi må være raske, så knepp gjerne skoene når du kommer ut så de neste kan slippe inn.
HEISKORT
Kjøpes i vindu utenfra helt til høyre i bygget. Ingen reservasjon på forhånd. Terminal desinfiseres hyppig. Vi tar også kontant og vipps, men foretrekker at flest mulig bruker kort. Blir det for fullt i barnebakken KAN vi måtte stoppe salg av heiskort her utpå dagen. Dagskort eller flerdagerskort for neste eller andre dager i påska kan kjøpes på forhånd fra kl.14 i luka.
I BAKKEN
👉Hold en stavlengdes avstand og litt til! Helst to meter da dette nå anbefales av myndighetene.
👉Hjelp egne barn på trekket. Trenger du hjelp av våre ansatte så gi et lite vink 👋👋
👉Kjør forsiktig slik at vi unngår ulykker.
👉Hjelp kun egne barn i barnebakken.
SKISKOLE
Det blir ingen skiskole i påska.
Vi gleder oss til påskeferie og skal tilrettelegge det vi kan for at alle skal få en trygg og god skiopplevelse! Så må alle gjøre så godt de kan for å overholde smittevernreglene slik at både gjester og ansatte får smittefrie dager.
Back To Top