fbpx skip to Main Content

Takk for en strålende vintersesong!

Da har skitrekkene på Ljosland tatt seg en velfortjent pause for å lade opp til neste sesong! Vi ønsker å takke alle som har vært innom oss iløpet av vinteren for hyggelig besøk! Starten var litt «træg» med snø som kom seint og i små mengder, men så slo snøværet til med massevis av herlig puddersnø og laget flotte forhold for vinterferien. Godt vær ble det også, både for Rogalendinger og Agders befolkning!

Påska kom kjapt etter vinterferien og starta bra med mye mer besøk enn tidligere Palmehelger og de første dagene i uka. Så jevna det seg mer ut, men det var likevel litt mer besøk enn tidligere år siste del av påska også. Etter påske har vi nå hatt åpent tre lørdager og interessen for snø og ski har dabba sakte men sikkert utover i måneden. Derfor ser vi oss nå nødt til å stenge for sesongen selv om forholdene fremdeles er mer enn brukbare! Til neste år er gårsdagen 2.påskedag, så da er det bare å krysse fingrene for like gode forhold som i år på denne tida. I natt har det til og med kommet 5-10 cm.nysnø over oss!

Vi vil fortsette å kjøre løyper noen helger til og tar sikte på at 1.mai-helga også kan tilbringes i skispor på Ljosland! Hvor mye som vil bli kjørt de neste helgene avhenger selvfølgelig av hvor fort snøsmeltinga går, men det loves natteforst selv om sola skal skinne på dagen den neste uka. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger og ønsker for neste sesong og tar disse imot med takk på e-posten vår skisenter@ljoslandinfo.no. Igjen; Tusen takk for en super sesong i bakker og løyper på Ljosland! Vi gleder oss allerede til neste! Hilsen Gunvor & de gode hjelperne på skisenteret!

Back To Top